Системи DEVI - Дания

Фирма DEVI е основана в Копенхаген, Дания през 1942 година. През 2003 година DEVI става част от Danfoss Group, най-големият индустриален производител на отоплителни решения в Дания. Продуктите DEVI се произвеждат в два сертифицирани по ISO 9001 и ISO 14001 завода в гр. Вайле, Дания и в Полша DEVI е единствената компания в сектора, която разработва, произвежда и доставя завършени системи, състоящи се от терморегулатори, нагревателни кабели, нагревателни рогозки както и всички необходими за монтажа аксесоари.

Системи DEVI
Терморегулатори DEVI

Терморегулатори DEVI

Електронните терморегулатори с марката DEVI, служат за прецизно управление на системи за подово отопление, системи против лед и сняг, отопление на тръби и на много други приложения!

Нагревателни кабели DEVI

Нагревателни кабели DEVI

Нагревателни кабели DEVI за подово отопление DEVIflex, за улуци и водосточни тръби DEVIsafe 20T, за външни приложения DEVIsnow 30T както и саморегулиращи се нагревателни кабели.

Нагревателни рогозки DEVI

Нагревателни рогозки DEVI

Нагревателните рогозки DEVI са изключително тънки и са подходящи за полагане върху вечесъществуващи подови конструкции. Могат да се използват както за комфортно, така и за цялостно отопление.