Нагревателни рогозки DEVI

DEVI разполага с богата гама нагревателни рогозки, подходящи за монтаж в бани, коридори, при реновации и на места на които нивото на подовата настилка не позволява надигане на строителното ниво :


Еднопроводните нагревателните рогозки DEVIheat 150S, са тънки само 3mm. Те представляват нагревателен кабел, разположен върху мрежа под формата на рогозка с мощност 150W/m². Използват се за вътрешно подово отопление. Може да се инсталира непосредствено под подовото покритие без да се налага повдигане нивото на пода. Произвежда се на стандартни дължини под формата на самозалепваща се мрежа с прикрепен към нея нагревателен кабел.

Двупроводните нагревателните рогозки DEVIcomfort 150T, са тънки само 4mm. Те представляват нагревателен кабел, разположен върху мрежа под формата на рогозка с мощност 150W/m². Използват се за вътрешно подово отопление. Може да се инсталира непосредствено под подовото покритие без да се налага повдигане нивото на пода. Произвежда се на стандартни дължини под формата на самозалепваща се мрежа с прикрепен към нея нагревателен кабел.

Нагревателни рогозки DEVI
Нагревателна рогозка DEVIheat 150S

Нагревателна рогозка DEVIheat 150S

Висококачествена, еднопроводна, екранирана по цялата си дължина нагревателна рогозка с мощност 150 W/m². Тънкият само 3mm кръгъл нагревателен кабел е закрепен върху самозалепваща се мрежеста основа с широчина 50cm, което улеснява монтажа и прави DEVIheat подходяща при реконструкции. Захранващите кабели са тип DTWC 4m 1x1,0mm² с уплетка.

Нагревателна рогозка DEVIcomfort 150T

Нагревателна рогозка DEVIcomfort 150T

Висококачествена, двупроводна, екранирана по цялата си дължина нагревателна рогозка с мощност 150 W/m². Тънкият само 4mm кръгъл нагревателен кабел е закрепен върху самозалепваща се мрежеста основа с широчина 50cm, което улеснява монтажа и прави DEVIcomfort подходяща при реконструкции. Захранващият кабел е тип DTWB 4,0m 2x1,0mm² с уплетка.