Airelec

Airelec е френска компания основана през 1956г. в гр.Париж - Франция. До 1997г. компанията разширява многократно производството си и се налага като пазар лидер във Франция. Тогава фирмата се присъединява към групата Muller, един от най-големите производители на отоплителни уреди, както в Европа, така и в света. Airelec влиза на българския пазар през 1999г. и благодарение на висококачествените си продукти се превръща в пазарен лидер и в България. Продуктите на Airelec са произведени във Франция и се предлагат със 7 години гаранция.

Радиатори Airelec
Конвекторен радиатор Tactic

Конвекторен радиатор Tactic Pro

Tactic Pro - френска елегантност в съчетание с безкомпромисно качество и уют. Серията Tactic се наложи не само на българския пазар, като пазарен лидер. Масивният му нагревател осигурява мека топлина и равномерно затопляне на помещението. В съчетание с прецизното дигитално управление и напълно безшумната му работа, вие получавате максимален комфорт. Интегрираните режими и функции допълнително спомагат за ефективното управление на разходите за отопление.

Конвекторен радиатор Basic

Конвекторен радиатор Basic Pro

Нов, изцяло обновен електрически конвектор. Проектиран и произведен във Франция, този уред има широко приложение както в дома ви, така и във вашия офис. Basic Pro е по-компактен от своя предшественик, с елегантна решетка, насочваща топлия въздух първо надолу. Дигиталното му управление и електронен термостат, ви позволява лесно да контролирате температурата в помещението, според нуждите ви.

Отоплител за баня Airtop

Вентилаторен отоплител за баня Airtop

Вентилаторен електрически отоплителен уред за висок монтаж. Airtop е предназначен за временно отопление, няма термостат, управлява се посредством ръчен таймер. При активиране на уреда, той ще работи 20 минути и автоматично ще изключи. Има бутон за избор на степента на която работи и съответно мощността му - 1000W или 2000W. Използва се предимно в бани и мокри помещения.

Лъчист радиатор Premier Pro

Лъчист радиатор Premier Pro

Premier Pro е лъчист радиатор с ново, подобрено дигитално управление. Масивният му нагревател ефективно разпределя топлината в помещението, като ви позволява в максимална степен, да се насладите на лъчистия ефект. Изключително подходящ за всекидневни, детски стаи, офиси и различни помещения, в които прекарвате по-голямата част от времето. Вграденият програматор ви позволява да направите отоплението на дома автоматично и така да спестите енергия, без да се лишите от комфорта.

Лъчист радиатор Aixance Digital

Лъчист радиатор Aixance Digital

Aixance Digital е лъчист радиатор с ново, подобрено дигитално управление. Заоблените му форми, в съчетание с лъчистия ефект на нагревателя, създават усещане за мекота и елегантност. Този уред е подходящ за всекидневни, детски стаи, офиси и различни помещения, в които прекарвате по-голямата част от времето. Вграденият програматор ви позволява да направите отоплението на дома автоматично и така да спестите енергия, без да се лишите от комфорта.

Лъчист радиатор Glassance

Лъчист радиатор Glassance Smart

Съчетава изискан и елегантен дизайн с високотехнологична система за отопление. Glassance Smart комбинира предимствата на лъчист и конвекторен радиатор. Предният панел е изработен от специално стъкло, което излъчва мека топлина по цялата си площ и затопля равномерно помещението. Управлението Smart ECOcontrol предлага множество настройки и функции, с които можете да спестите разходи без да правите компромиси с комфорта.