Нагревателни кабели DEVI

DEVI разполага с богата гама нагревателни кабели за всякакви приложения :
Нагревателните кабели DEVIflex 10T, се използват за системи за комфортно електрическо подово отопление, отопление на тръби, нискотемпературни хладилни камери и много други приложения. Нагревателните кабели DEVIflex 18T, се използват за системи за комфортно, основно електрическо подово отопление, отопление на тръби, антени и много други приложения. Нагревателните кабели DEVIsafe 20T, се използват за системи против лед и сняг на улуци и водосточни тръби, външни площи, линейни отводнители, воронки и много други приложения. Нагревателните кабели DEVIsnow 30T, се използват за системи против лед и сняг на външни площи, линейни отводнители, воронки и много други приложения. Саморегулиращите се нагревателни кабели DEVIiceguard 18, DEVIpipeguard, DEVIhotwatt и DEVIpipeheat се използват за системи против лед и сняг на улуци и водосточни тръби, отопление на тръби и цистерни и много други приложения.

Нагревателни кабели DEVI
Нагревателен кабел DEVIflex 10T

Нагревателен кабел DEVIflex 10T

Високопроизводителен, гъвкав електрически нагревателен кабел с цилиндрична конструкция. Подходящ за подово отопление, отопление на PVC тръби, хладилни камери, цистерни, разсадници и много други приложения.

Нагревателен кабел DEVIflex 18T

Нагревателен кабел DEVIflex 18T

Високопроизводителен, гъвкав електрически нагревателен кабел с цилиндрична конструкция. Подходящ за подово отопление, отопление на тръби, цистерни, антени, хладилни камери и много други приложения.

Нагревателен кабел DEVIsafe 20T

Нагревателен кабел DEVIsafe 20T

Ефективен, гъвкав електрически нагревателен кабел с цилиндрична конструкция. Подходящ за системи против лед и сняг на улуци и водосточни тръби, воронки, покриви, стълби, външни площи и много други приложения.

Нагревателен кабел DEVIsnow 30T

Нагревателен кабел DEVIsnow 30T

Ефектиевен, двупроводен нагревателен кабел с метална екранировка за монтаж в бетонни подове. Подходящ за системи против лед и сняг на външни площи, улуци, алеи, стълби и много други приложения.

Саморегулиращ се кабел DEVIpipeheat 10

Саморегулиращ се кабел DEVIpipeheat 10

Двупроводен саморегулиращ се нагревателен кабел с метална екранировка и изготвен захранващ кабел с щепсел. Подходящ за предпазване на тръби от замръзване с възможност за монтаж в тръбата.

Саморегулиращ се кабел DEVIiceguard 18

Саморегулиращ се кабел DEVIiceguard 18

Двупроводен саморегулиращ се нагревателен кабел с метална екранировка и UV защита. Подходящ е за предпазване на тръби от замръзване, както и за системи против лед и сняг на улуци и водосточни тръби.